Holwert Ferbynt – Kuier Miel

We willen alle Holwerter inwoners uitnodigen om voor elkaar te koken en met elkaar te eten. Het Kuier Miel van Holwert wordt één van de gezelligste en smakelijkste activiteiten i.h.k.v. Holwert Ferbynt, Culturele Hoofdstad (LF2018). Doet u mee?

Wat is het?
Het Kuier Miel wordt een etentje waarbij je elke gang aan een andere tafel (en in een ander huis) nuttigt. Het gaat niet om culinaire hoogstandjes, maar om gezelligheid en verrassende ontmoetingen.

Wanneer?
Zaterdag 21 april vanaf 16.30 uur

Kosten?
5 euro per persoon en per tweetal het koken van één gang inclusief een drankje voor zes personen.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Stel, adres A organiseert het welkomstdrankje en het voorgerecht. Vier gasten worden hier verwacht. Na afloop gaat iedereen het hoofdgerecht ergens anders nuttigen en vervolgens is het nagerecht voor iedereen ook weer op een andere locatie in Holwert en omgeving. Vervolgens komen we allemaal bij elkaar voor een gezellige afsluiting.

Opgave Graag uiterlijk voor 1 april 2018 via KuierMiel@dorpsbelangholwerd.nl o.v.v. de voorkeur voor het maken van een hoofd-, voor- of nagerecht. Bij voldoende deelnemers wordt daarna de indeling gemaakt en krijgt iedereen een uitnodiging en instructies voor de invulling van de avond.

Vragen?
Dorpsbelang Holwerd / Werkgroep Holwert Ferbynt (LF2018)
KuierMiel@dorpsbelangholwerd.nl