21 maart: Berte- & Bernebeurs in Dokkum

mrt 12, 2020 | Nieuws

Zaterdag 21 maart organiseert Bibliotheek Dokkum haar jaarlijkse Berte- & Bernebeurs voor toekomstige ouders en ouders van jonge kinderen. Van 9.00 tot 12.00 uur vinden zij op deze gratis toegankelijke beurs informatie en inspiratie rond zwangerschap, bevalling, jonge kinderen en opvoeding. Mét bijzondere activiteiten voor kinderen tot vier jaar.

Op de beurs vinden bezoekers dit jaar weer veel stands met een divers aanbod, zoals kraamzorg, babygebaren, cadeaus, kinderopvang, fotografie, fysiotherapie, SmartGames, baby- en kinderkleding, gastouderbureau, feestjes en partijen en veel meer. Er is voor iedereen iets bijzonders te ontdekken. BoekStart, het programma van de Bibliotheek dat ouders en kinderen van 0 tot 4 jaar van boeken laat genieten, is natuurlijk ook van de partij.

Speciale activiteiten voor kinderen

Bezoekers worden uitgenodigd hun kinderen vooral mee te nemen. Speciaal voor kinderen tot een jaar of vier staan er drie bijzondere activiteiten op het programma. Om 9.30 uur verzorgt Poppentheater Peterselie een vertelvoorstelling met poppen. Om 11.00 uur gaat Muziekbeestje met de kinderen zingen, bewegen en muziek maken bij een prentenboek. Bertina Grijpstra is de hele ochtend aanwezig om de kinderen prachtig te schminken.

Gratis entree en tas voor eerste 75 bezoekers

De Berte- & Bernebeurs vindt plaats op zaterdag 21 maart van 9.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Dokkum, Brokmui 62. De toegang is gratis, de eerste 75 bezoekers krijgen een leuke tas cadeau en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Meer informatie vindt u op www.ontdekdebieb.nl

Zaterdag 21 maart van 9 tot 12 uur

Bibliotheek Dokkum, Brokmui 62, 9101 EZ Dokkum

Download hier de flyer: 20.23 Berte- en Bernebeurs

Geverifieerd door MonsterInsights