Vrijdag 12 maart wordt een bijzondere dag: Alle kinderen van de Tijstream gaan rennen voor KiKa! Alle groepen gaan op verschillende tijden (dit i.v.m. Corona) rondjes lopen: de jongste kinderen een klein rondje en de oudsten uiteraard een groot rondje. De kinderen worden uitgedaagd om zoveel mogelijk rondjes te lopen in een half uur, op de stempelkaart wordt het aantal bij gehouden.

U kunt de kinderen sponsoren! Vandaag krijgen de kinderen de sponsorlijst mee, met de opdracht om sponsors te zoeken voor hun prestatie.

Waarom deze actie?
Lopen, bewegen is gezond ! Gezondheid is ontzettend belangrijk, hoe belangrijk besef je wanneer ook kinderen ziek worden, ernstig ziek. Op onze school momenteel heel actueel, omdat onze leerlinge Ilse Lotte ziek is geworden en wij zien hoe groot de impact op haar en haar omgeving is.

Ook onze schoolschoonmaakster, Tineke, heeft kortgeleden van nabij, in haar familie meegemaakt hoeveel impact de ziekte kanker heeft. Haar familie heeft “Team Berend, lopen voor KiKa (kinderen kankervrij)” opgericht. Voor meer info:

https://www.runforkikamarathon.nl/teamberend
https://www.runforkikamarathon.nl/tineke-veldema-teamberend

Tineke gaat zelf op 10 april ook de marathonafstand, 42 km, wandelen in gezelschap van haar hondje. Volgende week komt een familielid van Tineke, degene die #teamBerend o.a. heeft opgezet, hierover meer vertellen aan groep 6, 7 en 8.

Natuurlijk willen wij ook ons steentje bijdragen, want iedereen wil geven voor dit geweldige doel.
In combinatie met de Roobol Record Run (zie bijlage) die op 12 maart a.s. wordt georganiseerd, gaan wij dan ook rennen en hollen, zo snel we kunnen voor KiKa.

We hopen op uw steun – en die van familieleden, buren, etc. – door middel van een leuk sponsorbedrag!

Met sportieve groet,
De Tijstream

P.S. In verband met de Corona-maatregelen is er helaas geen publiek toegestaan aan de route, maar we proberen u via een livestream mee te laten genieten. Nadere informatie volgt.

Geverifieerd door MonsterInsights