Afscheidsdienst ds. Rob B. Workel

Op 29 augustus a.s. zal in de sportzaal van het MFA “de Ynset” de afscheidsdienst plaatsvinden van ds. Rob B. Workel i.v.m. zijn emeritaat. Van januari 2015 t/m augustus 2021 is hij predikant geweest van de Doopsgezinde Gemeente Holwerd-Blija-Ternaard.

Sinds 1978 was hij werkzaam in het onderwijs in Hengelo (O). Zijn loopbaan als predikant begon hij in Roden in 1982. Daarna diende hij de Doopsgezinde Gemeenten in de Achterhoek (Doetinchem, Zutphen, Winterswijk), de combinatie Feanwâlden, De Westreen en Buitenpost (met hoofdverantwoordelijkheid voor Feanwâlden) , Aardenburg, de Federatie Doopsgezind-Gereformeerd Ameland, Hallum-Stiens-Holwerd en de laatste 2 jaar alleen Holwerd, dus al met al een loopbaan van bijna 44 jaar. In deze bijzondere en feestelijke dienst wordt niet alleen van hem afscheid genomen, maar ook van zijn partner Giel van Leerzem. Overigens blijven Giel en Rob Holwerters, ze blijven wonen in de pastorie aan de Stasjonswei.

Na de dienst volgt een receptie, waarin persoonlijk afscheid kan worden genomen, met inachtneming van de dan geldende coronamaatregelen.

De dienst begint om 14.00 uur. Iedereen is welkom, kerkelijk of niet-kerkelijk verbonden.

Kerkenraad Doopsgezinde Gemeente Holwerd-Blija-Ternaard.

Datum

aug 29 2021
Expired!

Tijd

2:00 pm
Categorie

Blogstatistieken

  • 86.255 hits

Abonneer u op deze website d.m.v. e-mail

Voer uw e-mailadres in om u in te schrijven op deze website en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 783 andere abonnees