Geen algemene ledenvergadering van Dorpsbelang Holwerd in 2020

mei 21, 2020 | Algemeen, Dorpsbelang, Nieuws

Dorpsbelang Holwerd heeft besloten dat de algemene ledenvergadering in 2020 niet plaats zal vinden. In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus werd de geplande vergadering van 24 maart geannuleerd. Nu de maatregelen zijn versoepeld zou de vergadering later dit jaar alsnog plaats kunnen vinden, maar Dorpsbelang vindt het belangrijk dat alle leden in de mogelijkheid zijn om naar de vergadering te komen. Helaas is het Coronavirus er nog steeds wat ervoor zorgt dat dit niet het geval is.

Ook de kascontrole heeft nog niet plaats gevonden. De controle over 2019 zal samen met de controle over 2020 in 2021 plaatsvinden. Wanneer er leden zijn die ook dit jaar inzage willen kunnen contact opnemen met de penningmeester, Klaske Miedema-Jensma via klaskejensma@hotmail.com.

Henk Willemsen zou dit jaar aftreden. Hij heeft besloten om nog jaar door te gaan als bestuurslid van Dorpsbelang Holwerd. We waarderen deze beslissing.

Alle leden van dorpsbelang Holwerd zullen via de Doarpsbel van juni worden geïnformeerd over de beslissing om de algemene ledenvergadering dit jaar niet plaats te laten vinden.

Geverifieerd door MonsterInsights