Jantje Beton kent € 3.000 toe aan herinrichting speeltuin Holwerd

mrt 21, 2020 | Algemeen, Het dorp, Nieuws

En dan is daar de 1e reactie vanuit de vele subsidieaanvragen die de afgelopen maanden de deur uit zijn gegaan. Jantje Beton heeft ons gister laten weten een bedrag van € 3.000 beschikbaar te stellen voor de herinrichting van de speeltuin aan De Kamp. Dat brengt de teller op bijna € 12.000.

NAM € 5.000
Jantje Beton € 3.000
Toezeggingen lokale ondernemers € 1.275
Kern met Pit € 1.000
Crowdfunding-actie € 760
Rabo Club Support 2019 € 565
Statigeldactie vogelnestschommel Coop Verbeek € 350

Crowdfunding-actie
We hebben al 26 % van de € 3.000 binnen voor een duo schommel. Voor wie al heeft gedoneerd, heel erg bedankt! Goed om op deze manier te merken dat het dorp achter de plannen voor de herinrichting van de speeltuin staat. Dit geeft energie!

Heb je nog niet gedoneerd? Wacht niet langer en doneer via voorjebuurt.nl. Doneer nu

Statiegeldactie Coop Verbeek – april, mei en juni
Van april tot juni kunnen er lege flessen worden ingeleverd bij Coop Verbeek ten behoeve van de speeltuin. Nog even wachten met het inleveren van je lege flessen en vanaf april met gevulde tassen naar de Coop. Druk op de gele knop en Coop verdubbelt jou statiegelddonatie!

Verder is het wachten op reacties van o.a. het VSBfonds en het Iepen Mienskipsfûns. Het Iepen Mienskipsfûns is een subsidieregeling vanuit de provincie waarbij we een subsidieaanvraag van 40 % van de subsidiabele kosten hebben ingediend. Wat zou het geweldig zijn wanneer we een toezegging van zo’n mooi bedrag zouden ontvangen. Eind maart ontvangen we hiervan bericht.

De speeltuincommissie 
Berber-Rinskje Ferwerda
Pieter van der Weij
Adrie van Slooten
Nynke Wijma
Mariska Reitsma
Arnoud Haitsma
Tineke Hoekstra

Geverifieerd door MonsterInsights