Help ons winnen!
Wij vragen aan iedereen om eens op te schrijven waarom wij van meerwaarde zijn voor jullie. Hoe helpen we jullie? Dat doen wij niet alleen. Dat doen we met tal van collega-winkeliers door het hele land om zo veel mogelijk reacties te verzamelen.
Van die reacties maken we in november een lange slinger. Daarmee willen we een wereldrecord halen: De langste kartonnen slinger.

Groot Meerwaarde-boek
In onze winkel ligt van 14 september tot 17 september een groot Meerwaarde-boek.
Wij vragen jullie om in dat boek te beschrijven waarom wij van Meerwaarde zijn voor jullie. Daarvoor zijn in het boek blanco-pagina’s opgenomen.
Lukt het niet om naar de winkel te komen, geef dan even een seintje. Wij bezorgen dan graag een of meerdere blanco reactiepagina(‘s), zodat jullie toch mee kunnen doen.

Naar politiek Den Haag
We verzamelen de reacties natuurlijk niet zo maar. We willen met al die reacties ook laten zien hoe belangrijk zelfstandig winkeliers zijn voor een buurt, dorp of stad. Vandaar dat alle reacties ook worden gepresenteerd aan politiek Den Haag. Zodat men in de wet- en regelgeving meer rekening houdt met zelfstandig ondernemers.

Elkaar helpen
Help ons dus door een reactie te schrijven in het meerwaarde-boek. Dan kunnen wij jullie blijven helpen!

Hartelijk dank voor de medewerking.

 

Geverifieerd door MonsterInsights