Aan de jeugd en ouders van Holwerd
Wij als bestuur van The Sound, willen graag uw aandacht vragen voor het volgende; The Sound is al sinds het begin van de jaren 80 een jeugdgebouw in Holwerd. Het doel van The Sound is dat de jeugd in het dorp een eigen plekje heeft, waar het in een vertrouwde omgeving kan afspreken en samen chillen…. Een veilige plek dus! We denken dat het voor de meeste ouders ook geen verdere uitleg behoeft om te weten hoe fijn dat is!!
Wij als bestuur doen ons uiterste best om dit voor de jeugd te blijven realiseren…. Echter…, wij kunnen dit niet alleen. Afgelopen jaar hebben we verschillende activiteiten georganiseerd, maar het bezoekersaantal liep steeds verder terug. En daar doe je het uiteindelijk niet voor.
Deze trend willen we graag doorbreken!!
In omringende dorpen zijn de meeste jeugd gebouwen al gesloten, en is er veel overlast van rondhangende jeugd. Zover is het gelukkig nog niet in Holwerd…. nòg niet….. Maar het is erop of eronder! We willen graag in contact komen met de jeugd en ouders, want de ouders kunnen hierin veel voor ons betekenen. Ook weten we dat de jeugd het gezellig vindt om lekker in groepjes thuis te zitten, maar dat kan ook in de Sound.
Wij willen ook graag met de jeugd brainstormen wat er in de Sound verandert moet worden om het hier gezellig te maken Voor de jeugd denken wij dat het belangrijk is om zelf te beslissen wat voor activiteiten of spelletjes ze willen doen of organiseren. Dit kan variëren van een Disco of een potje darten, tot een groter evenement, zoals bijv. een dropping.
U als ouder willen we vragen om met ons mee te denken, door bij ons in het bestuur te komen. We zijn met 4 mannen dames zijn van harte welkom, of door op de achtergrond met ons mee te denken.
Alles is mogelijk! Alleen op deze manier is het mogelijk om The Sound te behouden voor het dorp.
M.v.g. Het Bestuur.
Geverifieerd door MonsterInsights