Uitnodiging gratis Warmtecamera Actie

okt 24, 2020 | Algemeen

Je huis verduurzamen? Woningisolatie is de eerste stap in het verduurzamen van je woning.

Dorpsbelang Holwerd en Elkenien Grien organiseren daarom een warmtecamera actie om woningeigenaren te laten zien waar de warmtelekken zitten in hun woning. Zo weet jij waarin jij het beste kunt investeren. Vervang je het glas door HR++ glas? Steek je je geld in dakisolatie? Of kun je misschien al veel winnen door een kier dicht te kitten?

Wil je meedoen aan de gratis Warmtecamera actie? Geeft je dan op door een e-mail te sturen naar info@elkeniengrien.nl. Of via het contactformulier op de website van Elkien Grien.

Daarna wordt per e-mail een afspraak gemaakt en komt één van de energieambassadeurs van Elkenien Grien met een warmtecamera langs. De energieambassadeur maakt foto’s van de buitenkant van jouw woning. Je hoeft hiervoor niet thuis te zijn. Foto’s kunnen alleen worden gemaakt wanneer de binnentemperatuur tenminste 10 graden hoger is dan de buitentemperatuur. De foto’s zullen dus worden gemaakt wanneer de buitentemperatuur lager is dan 10 graden. Deze foto’s ontvang je vervolgens via de e-mail.

Tot slot zal er een (online) bijeenkomst worden georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst zal worden uitgelegd wat je precies op de foto’s ziet en wat je kunt doen om je woning beter te isoleren.

Dorpsbelang Holwerd en Elkenien Grien nodigen jou van harte uit om je op te geven voor deze actie.

Geverifieerd door MonsterInsights