De supermarkt van Holwerd zoekt personeel voor de volgende functies:

Allround Verkoopmedewerker Weekend (8 - 14 uren per week)

Voor zowel de zaterdag als de zondag zijn wij op redelijk korte termijn op zoek naar een allround verkoopmedewerker die van alle markten thuis is.

Als allround verkoopmedewerker draag je in algemene zin zorg voor de gehele winkelvloer (netjes, vol, vers en schoon), dat de schappen goed gevuld zijn met de juiste artikelen en maak/houd je het magazijn op orde.

Je bent enthousiast, klantvriendeiljk, accuraat, een nette en harde werker en flexibel inzetbaar op alle afdelingen in de winkel. Je doet wat nodig is. Jij bent de helikopterview. Je houdt in de gaten dat alle werkzaamheden op de diverse afdelingen naar behoren uitgevoerd worden en stuurt je collega’s indien nodig aan. Je opent en sluit de winkel.
Je voert zelf werkzaamheden uit, met name op de AGF-afdeling, waarbij je ervoor zorgt dat de afdeling aardappelen, groente en fruit er de gehele dag door piekfijn uitziet. Daarnaast bezorg je boodschappen met onze bezorgers bij onze klanten. Het betreft een afwisselende functie, waarin je goed moet kunnen plannen en organiseren.

Spreekt dit je aan, ben je in bezit van rijbewijs B en heb je (bij voorkeur) verkoop-/kassa-ervaring, stuur dan je CV en motivatie via mail naar:
personeelszaken@coopverbeek.nl

Kassamedewerker donderdag en/of zaterdag

Wij zijn op korte termijn op zoek naar kassamedewerkers die ons team willen komen versterken op de donderdag en zaterdag.

Als kassamedewerker sta je onze klanten enthousiast te woord en help je ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot de laatste cent klopt en dat je werkomgeving opgeruimd, schoon en netjes is en blijft.

 

Op donderdag gaat het om de volgende kassadienst: 12:30 – 17:00 uur.

Op zaterdag betreft het de volgende diensten: 08:00 – 12:30 uur, 12:30 – 17:00 uur en van 17:00 – 20:00 uur.

 

Ben je minimaal 16 jaar, met bij voorkeur enige kassa-ervaring (niet noodzakelijk) en lijkt het je leuk om in onze supermarkt te werken, stuur dat je sollicitatiebrief + CV naar personeelszaken@coopverbeek.nl en geef hierin duidelijk aan op welke dagen + tijden je beschikbaar bent.

Geverifieerd door MonsterInsights