Vraag & aanbod

Bent u op zoek naar iets of heeft u iets aan te bieden? Dat kan hier!

Vraag of aanbod

7 + 14 =

Stijldans-lessen

Stijldans-lessen

Hallo Holwerters! 🙋🏼‍♀️ Ik, Sietske Bilker, wil graag een aantal stijldans-lessen organiseren in Holwerd. 💃🏼 Ik kan zelf niet stijldansen, maar ik wil dit heel graag leren en ik hoop dat er meer zijn! 🤗 Voordat ik opzoek ga naar een leraar/lerares moet ik eerst weten...

Vacatures – COOP Verbeek

Vacatures – COOP Verbeek

De supermarkt van Holwerd zoekt personeel voor de volgende functies: Voor zowel de zaterdag als de zondag zijn wij op redelijk korte termijn op zoek naar een allround verkoopmedewerker die van alle markten thuis is. Als allround verkoopmedewerker draag je in algemene...

Rijksveerboot MS Waddenzee

Rijksveerboot MS Waddenzee

Rijksveerboot Waddenzee werd in 1921 geëxploiteerd door reder Egbert Wagenborg en ingezet voor de dienst Holwerd – Ameland. Ms Waddenzee gebouwd in 1920 op scheepswerf Boot te Alphen aan den Rijn, bestaat volgend jaar 100 jaar. Ms Waddenzee wordt momenteel...

Oproep: Enquête over Holwerd aan Zee

Oproep: Enquête over Holwerd aan Zee

Allereerst zal ik mij even voorstellen: mijn naam is Jildau de Wit, 22 jaar en student aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Ter afsluiting van mijn studie Sociale Geografie en Planologie moet ik dit semester een scriptie schrijven. Over het onderwerp hoefde ik niet...

Aangeboden: Huishoudelijk werk

Aangeboden: Huishoudelijk werk

Hilly Malda zoekt in Holwerd huizen die ze schoon mag maken. Heeft u interesse? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer:Renske Meinen Malda

Heeft u nog iets voor de Doarpsbel?

Heeft u nog iets voor de Doarpsbel?

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een nieuwe editie van de Doarpsbel. Heb jij een nieuwsbericht, interessant verhaal, mooie foto van Holwerd of iets anders wat het delen waard is? Lever jouw input dan aan via redactie@dorpsbelangholwerd.nl. De eerst volgende...

Oproep: Foto’s van Holwerd

Oproep: Foto’s van Holwerd

Voor onze website en social media zijn wij op zoek naar mooie foto's van Holwerd. Dit mag van alles zijn, landschappen, straten, etc. Deze foto's willen gaan gebruiken om Holwerd meer op de kaart te zetten voor mensen in het dorp, maar ook daarbuiten.Door bijvoorbeeld...