Zeer geslaagde sponsorloop voor KiKa

mrt 12, 2021 | Algemeen

Vandaag hebben de leerlingen van de tijstream de sponsorloop voor KIKA gelopen. De kleuters mochten vanmorgen beginnen met rondjes over het schoolplein. Het begon steeds harder te regenen, maar dat mocht de pret niet drukken. Ze waren superfanatiek!!

Groep 3 & 4 renden even later een grotere ronde vanuit school over de Statsjonswei en via de Iest weer terug. Best een groot rondje dachten de juffen, maar de kinderen bleven voorbij vliegen! Tineke Veldema was de hele dag de trotse stempelpost.

Als lunch hadden alle kinderen een roombroodje van de Coop gekregen; dit ging er wel in!!

Na de lunch was het tijd voor de bovenbouw-leerlingen om hun ronde om de bovenbouw-locatie te lopen. Groep 5 begon nog met een beetje regen, maar later brak de zon door! Voor groep 6/7 werd het startschot gelost door Tineke Veldema & Ilse. Heel speciaal.

Groep 8 was de hekkensluiter en ook zij hebben goed gelopen.

We kunnen met elkaar terugkijken op een fantastische dag en onze toppers hebben heel veel geld opgehaald. Mocht u ook hebben bijgedragen dan hartelijk dank daarvoor en voor iedereen die nog wil doneren, dat kan via: ROOBOL RECORD RUN – Actie voor KiKa: Help je mee?

Trynke Mulder, directeur de Tijstream

Geverifieerd door MonsterInsights